ADVISERING EN SITE-ANALYSE

Bestaande sites zijn vaak gemaakt zonder een nadrukkelijke focus op het gezichtspunt van de bezoekers. En zelfs als dit wel het geval is, dan zorgt het voortdurende proces van ontwerp en onderhoud, met allerlei toevoegingen en tijdelijke oplossingen, vaak voor een verre van perfecte situatie. Een site-analyse kan de voornaamste problemen boven water halen met betrekking tot de indruk van de site en het vinden van datgene waar de bezoeker naar op zoek is. Verder kan het de beperkingen aan het licht brengen die door de huidige implementatie gesteld worden, en adviezen voor optimalisatie bieden.

Bij de analyse van uw site wordt er gekeken naar aspecten zoals uitstraling, duidelijkheid, navigatie door de site, gebruikersvriendelijkheid, optimalisatie voor zoekmachines, laadtijd etc. Wij kijken daarbij zowel naar het voor bezoekers zichtbare gedeelte als naar de (html-)code en structuur achter de schermen.

Voor site-analyse en voor advisering kunt u een offerte aanvragen. U betaalt op uurbasis. Het uurtarief vindt u op de diensten en prijzen-pagina.


Indexpagina / Webdesign / Offerte / Prijzen