WEBDESIGN

U wilt u profileren op internet door middel van een website en u wilt dat uw toekomstige website er goed verzorgd uitziet. Bij ons bent u aan het goede adres. Wij staan u terzijde vanaf het eerste contact. Wij zorgen voor een samenhangend ontwerp dat past bij uw bedrijf of instelling. Uw boodschap komt op een professionele en heldere wijze naar voren. Uw bezoekers en klanten krijgen een goede indruk van uw bedrijf dankzij de uitstraling, de overzichtelijkheid en het prettige verblijf op uw site.
Na de oplevering controleren wij de werking en het gebruik van uw site. Zonodig wordt uw site aangepast.

Indien u al een website heeft en deze zelf wilt blijven verzorgen, dan kunnen wij u met advisering en site-analyse van dienst zijn.

Ter illustratie van enkele mogelijkheden op internet kunt u de voorbeeldpagina over de PMT Info Site bekijken. De PMT Info Site is een meer dan 900 pagina's tellende site die in 1998 is opgezet en nog steeds wekelijks door ons wordt onderhouden. Er wordt u uitgelegd waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en wat zoal de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld wat betreft automatisering via internet.

Het maken van een website is maatwerk, waarbij de site geheel wordt aangepast aan uw wensen en uw budget. De hoogte van de totaalprijs is onder anderen afhankelijk van de hoeveelheid pagina's en van de eventueel te ontwikkelen software. Vraag een offerte aan. Meer informatie vindt u op de diensten en prijzen-pagina.

Onze mededwerkers hebben veel ervaring op het gebied van webdesign, cognitieve ergonomie en user interfaces.


Indexpagina / Voorbeeld webdesign / Software / Site-anlyse / Offerte