SOFTWARE

Xergo kan elk gewenst programma voor uw site maken. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van reeds bestaande programma's. Om, indien beschikbaar, een demo te zien, klikt u op de onderstreepte naam van het programma.
Verder vindt u onderaan nog een aantal voorbeelden van extra's voor uw site. Deze extra's bestaan vaak uit kleinere programma's en toevoegingen die soms een leuke of nuttige toevoeging voor een site kunnen zijn.
Helemaal onderaan vindt u algemene informatie over kosten.


Programma's:

Gastenboek
Omschrijving: Bezoekers kunnen een bericht in het gastenboek achter laten. Het hele bericht wordt in het gastenboek getoond. Er kan niet op het bericht gereageerd worden door andere bezoekers.
Opties: U krijgt indien gewenst automatisch een mailtje dat er een bericht geplaatst is, u kunt automatisch een bedankje per e-mail sturen en er kan een logfile aangemaakt worden.
Demo: U kunt de berichten lezen en zelf een bericht toevoegen aan het gastenboek.Prikbord / Forum / Nieuwsgroep
Omschrijving: Bezoekers kunnen een bericht op het prikbord achter laten. Alleen de aanklikbare titel van het bericht wordt getoond. Andere bezoekers kunnen reageren op dit bericht. De aanklikbare titel van deze reactie wordt onder het oorspronkelijke bericht geplaatst. U krijgt achter de schermen een onderhoudsgedeelte waarmee u na invulling van uw toegangscode berichten kunt wissen en eventueel bepaalde gebruikers de toegang tot het prikbord kunt weigeren.
Opties: U krijgt indien gewenst automatisch een mailtje dat er een bericht geplaatst is. U kunt kiezen uit 1 prikbord of uit een onderverdeling naar onderwerp.Nieuwsbrief
Omschrijving: Een file of opgemaakte tekst wordt automatisch via e-mail aan alle deelnemers van de nieuwsbrief gestuurd.
Opties: Indien gewenst kunt u de kale tekst in het formulier invullen, waarna de mail in de juiste opmaak wordt verzonden en indien gewenst kunt u de tekst automatisch op een html-pagina op uw site laten plaatsen en een archieffile aanmaken.Site-search / Zoekprogramma
Omschrijving: Aan de hand van ingetypte steekwoorden kunnen uw bezoekers uw site doorzoeken.
Opties: Eventueel kunnen ze alleen zoeken in de folders en files die u toestaat, opdat er geen verborgen infomatie wordt gevonden op uw site. De ingetypte steekwoorden kunnen indien gewenst worden gelogd, zodat u overzicht houdt van wat uw bezoekers interesseert.Database zoekprogramma
Omschrijving: Aan de hand van ingetypte steekwoorden kunnen uw bezoekers gegevens uit uw database opvragen. Deze gegevens worden in een gewone html-pagina getoond, overeenkomstig de lay-out van uw site. Voorbeelden zijn het opvragen van literatuurtitels met bijbehorende informatie uit een database en het opvragen van adressen van de bij uw organisatie aangesloten campings.
Opties: U kunt als extra zoekfunctie de laatste updates weergeven.
Tegen meerprijs: U kunt een onderhoudsprogramma krijgen voor de database, zodat u heel makkelijk online uw database up-to-date kunt houden.Formulieren
Omschrijving: Formulieren vergroten de kans op respons en leveren u de informatie in de gewenste vorm. Formulieren kunnen m.b.v. gewone html-code verstuurd worden, doch de praktijk heeft uitgewezen dat deze ingevulde formulieren u niet in alle gevallen per mail bereiken. Met een verstuur-programma voor uw formulieren mist u geen belangrijke informatie. Voorbeelden van formulieren zijn: het aanvragen van informatie, het opgeven als lid en het sturen van adreswijzigingen.
Opties: Indien gewenst kan gecheckt worden op het juist invullen van de verplichte gegevens en het formulier kan naar meerdere e-mail adressen gestuurd worden.
Demo: U kunt een formulier testen, waarbij u uitleg krijgt over wat u zoal kunt zien en testen aan het formulier. Na het opsturen van het formulier krijgt u een bevestigingspagina met de resultaten.Beveiligd gedeelte
Omschrijving: Leden van uw vereniging, medewerkers van uw bedrijf of medewerkers aan uw site kunnen met een toegangscode op het speciaal voor hen gereserveerde deel komen. Het programma zorgt er voor dat u op simpele wijze nieuwe leden toe kunt voegen.
Opties: Indien gewenst kunnen de ingevoerde gegevens opgeslagen worden in een database, kan geautomatiseerd een e-mail verstuurd worden met de toegekende codes naar de begunstigde en een afschrift kunt sturen naar uzelf of naar een andere medewerker. Meerdere taalkeuzes voor de te versturen mail zijn mogelijk.
Administratie en databases
Omschrijving: U kunt bepaalde taken volledig automatiseren via internet. Zo kan uw vereniging de ledenadministratie via uw site doen, opdat alle bestuursleden altijd over de nieuwste informatie beschikken en de leden hun eigen adresgegevens kunnen updaten en indien gewenst dat van anderen in kunnen zien.
Opties: Indien gewenst ontvangt u en/of de andere bestuursleden een e-mail van de nieuwste toevoeging of verandering.Files uploaden
Omschrijving: Via een webpagina kunnen u of uw medewerkers vanaf elke gewenste computer overal ter wereld files uploaden naar uw site (=op uw site zetten). U hoeft dus niet te ftp-en met een speciaal ftp-programma en evenmin hoeft u als beheerder van de site de geheime site-toegangscode met anderen te delen.
Opties: Indien gewenst zijn er een restricties met betrekking tot de folder of de filenaam.Uploaden van tekst door uzelf of uw medewerkers
Omschrijving: Via een invulformulier kunnen u of uw medewerkers vanaf elke gewenste computer overal ter wereld tekst op uw site zetten. Extra voordeel boven het uploaden van files is dat de kale tekst automatisch wordt omgezet naar een html-pagina in de gewenste opmaak. U hoeft dus geen webpagina's te kunnen maken om toch regelmatig nieuwe pagina's op de site te plaatsen. Na invulling van het formulier krijgt u eerst de html-pagina te zien om te checken of alles naar wens is, voordat u het defintief op de site plaatst.
Opties: Indien gewenst krijgt u een mailtje dat er geupload is en wordt er een archieflink en een archieffile aangemaakt.Uploaden van tekst door bezoekers
Omschrijving: Via een invulformulier kan uw bezoeker informatie aandragen, die op een tevoren bepaalde plaats op een pagina van de site wordt geplaatst. Voorbeelden zijn het toevoegen van cursussen, vacatures, adressen of gesignaleerde vogels aan een reeds bestaand overzicht.
Opties: Indien gewenst krijgt u een mailtje dat er informatie aan uw site is toegevoegd.Ansichtkaarten
Omschrijving: Uw bezoekers kunnen vanaf uw site een virtuele ansichtkaart naar derden sturen. De ontvanger krijgt een mail waarin gemeld wordt dat er een ansichtkaart voor hem of haar klaarligt op uw site en waarin u desgewenst reclame kunt maken voor uw site of uw bedrijf. dD ansichtkaarten worden automatisch gewist na een vastgestelde tijd, b.v. na 10 dagen, opdat uw site niet vol loopt.
Opties: Indien gewenst kunt u o.a. loggen welke kaarten uw bezoekers kiezen.Poll / Stemlokaal
Omschrijving: Uw bezoekers kunnen stemmen op een stelling. Ze kunnen regelmatig terug komen om de huidige stand te checken en mee te doen aan een eventuele discussie (niet inbegrepen), maar er kan geen 2e keer gestemd worden op dezelfde stelling.
Opties: Indien gewenst krijgt u een mailtje dat er gestemd is met de huidige stand.
Tegen meerprijs: Discussie-gedeelte, zie Prikbord / Forum / Nieuwsgroep.Quiz
Omschrijving: Een quiz kan bezoekers trekken en is een leuke en uitdagende manier om uw bezoekers meer te leren over uw site, uw bedrijf of uw hobby, want u kunt eventueel tesamen met het tonen van de juiste antwoorden extra informatie geven.Spelletjes
Omschrijving: Wat dacht u van galgje met woorden die betrekking hebben op uw site of van memory met plaatjes die te maken hebben met uw site?
Extra's voor op uw site

Tijd en datum
Omschrijving: Op verschillende manieren kan de datum en/of tijd worden getoond. Dit kan bijvoorbeeld de site verlevendigen, maar kan ook een wat actueler karakter aan de site geven. Daarnaast kan de datum en tijd worden gebruikt in geautomatiseerde functies, bijvoorbeeld om te bepalen wanneer iemand een site heeft bezocht, hoe lang het bezoek duurde, of het moment waarop een formulier is ingestuurd.
Kosten

De kosten van de programma's zijn afhankelijk van de omvang van het programma en van de beschikbaarheid van het programma. U bent het voordeligst uit indien u kiest voor het aanpassen van reeds bestaande programma's aan uw wensen en uw site. U betaalt dan alleen de aanpassingskosten. Bovenstaande programma's zijn allen reeds bestaande programm's die voor uw site aangepast kunnen worden. Vraag gerust een offerte.
Let op: tenzij anders afgesproken wordt een programma niet uw eigendom, doch krijgt u het in licentie (u mag het voor uw eigen site dus wel vrij gebruiken).

Indexpagina / Webdesign / Voorbeeld webdesign / Offerte